64

Facebook-analys av

Annas hundpensionat/dagis

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Annas hundpensionat/dagis. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*64, vilket är 28 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Annas hundpensionat/dagis publicerar ett inlägg igenomsnitt 7,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
61
Följarskara
51
Frekvens
74
Följare
1,0K
Interaktioner
7,3K
Interaktioner per inlägg
72,6
Interaktioner per följare
7,1
Inlägg per vecka
7,8

Vinnarinlägg

Annas hundpensionat/dagis

Då var det klart! Vi behöver inte leta längre. Doris har hittat den perfekta granen????????

156 interaktionspoäng på 1 034 följare
Annas hundpensionat/dagis

I går kväll tog vi farväl av vår gamle Cecar. Hans liv var slut nu. 12 år blev han. Och han var en fantastisk hund, den snällaste, mot alla, jag någonsin träffat. Vi fick en fantastisk sommar tillsammans, som jag visste skulle bli vår sista????

123 interaktionspoäng på 1 034 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Annas hundpensionat/dagis

Året går mot sitt slut och har du inte tänkt på sommarsemestern och var din hund ska vara då, så är det dags nu. Lediga platser finns i v 29, 30 och 32. De andra veckorna under sommaren är redan fullbokade.❄️

25 interaktionspoäng på 1 034 följare
Annas hundpensionat/dagis

Julen är snart här och det är hög tid att boka plats på pensionatet inför sommaren. Lättast att nå mig via sms på 070-2928316. V 25 och 31 har jag stängt.

34 interaktionspoäng på 1 034 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.