62

Instagram-analys av

Plantagen Sverige

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Plantagen Sverige. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 24 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Plantagen Sverige publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
50
Följarskara
71
Frekvens
58
Följare
21,6K
Interaktioner
7,2K
Interaktioner per inlägg
602
Interaktioner per följare
0,3
Inlägg per vecka
3,3

Vinnarinlägg

Plantagen Sverige

Tumregel för vattning: Tunna blad – vattna ofta.???? Tjocka blad – mer sällan.☔️ #plantagen #monstera #grönaväxter

856 interaktionspoäng på 21 590 följare
Plantagen Sverige

En vackert S-formad Citronfikus drar blickarna till sig i vilket rum den än står.???? 239 kr t.o.m. söndag! #plantagen #citronfikus #grönaväxter

841 interaktionspoäng på 21 590 följare

Förlorarinlägg

Plantagen Sverige

Nyhet!☝️ Sanseveria Javanica, även kallad "Svärmorstunga", är en tuff, lättskött och torktålig växt. #plantagen #svärmorstunga

381 interaktionspoäng på 21 590 följare
Plantagen Sverige

Odla din egen glädje! Så dina tomater och andra goda grönsaker och kryddor. Färdiga KRAV-kryddor 3 st för 100 kr om du inte orkar vänta. ????

419 interaktionspoäng på 21 590 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.