62

Instagram-analys av

Nybro Vikings IF

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Nybro Vikings IF. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 24 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Nybro Vikings IF publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
66
Följarskara
51
Frekvens
54
Följare
1,4K
Interaktioner
2,3K
Interaktioner per inlägg
165
Interaktioner per följare
1,7
Inlägg per vecka
2,2

Vinnarinlägg

Nybro Vikings IF

Under gårdagens playoffmatch hemma mot Boden räckte Vikingarna över en check på otroliga 222.000 kr till Nybro Vikings. Vikingarna är en ideell förening som består av en grupp riktiga eldsjälar vars syfte är att genom bland annat dagsverken och lotteriförsäljning dra in pengar till Nybro…

282 interaktionspoäng på 1 354 följare
Nybro Vikings IF

Inför gårdagens hemmamatch mot Valbo hyllades #13 Patrik Fransson för sina 300 matcher i Nybrotröjan. "Frallan" är en spelare som alltid ger sitt yttersta för laget och han har såhär långt under säsongen noterats för 10 poäng (5 mål, 5 assist). På bilden Nybro Vikings ordf…

242 interaktionspoäng på 1 354 följare

Förlorarinlägg

Nybro Vikings IF

Stötta laget i kampen om Allettan! Varmt välkommen på söndagens hemmamatch i Liljas Arena!

86 interaktionspoäng på 1 354 följare
Nybro Vikings IF

Hockeyhelg i Liljas Arena! Fri Entré för alla åskådare på söndagens match! Bidra till föreningen och läs mer via länken som finns i vår profil.

98 interaktionspoäng på 1 354 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.