65

Instagram-analys av

VERO MODA Umeå City

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från VERO MODA Umeå City. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 30 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. VERO MODA Umeå City publicerar ett inlägg igenomsnitt 22,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
51
Frekvens
100
Följare
1,2K
Interaktioner
828
Interaktioner per inlägg
34,5
Interaktioner per följare
0,7
Inlägg per vecka
22,7

Vinnarinlägg

VERO MODA Umeå City

Nu har byxan Victoria landat med snygg rand på sidan! 399,95:-, finns även matchande topp!????????

54 interaktionspoäng på 1 224 följare
VERO MODA Umeå City

Idag packade vi upp dessa snygga cargobyxor! Finns även i en härlig grön färg!???????? välkommen in!

51 interaktionspoäng på 1 224 följare

Förlorarinlägg

VERO MODA Umeå City

Här ser ni vår praktikant Julia i nya jackan från Only ✨✨✨ 599,95:-

20 interaktionspoäng på 1 224 följare
VERO MODA Umeå City

Dessa superfina skor packade vi upp idag???????????? Finns även i svart och priset är endast 199,95:- Strlk 36-41???? Fotocred till @veromodahalmstad ????

21 interaktionspoäng på 1 224 följare

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.