67

Instagram-analys av

NU-sjukvården

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från NU-sjukvården. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*67, vilket är 34 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. NU-sjukvården publicerar ett inlägg igenomsnitt 25,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
55
Frekvens
100
Följare
5,7K
Interaktioner
30,5K
Interaktioner per inlägg
275
Interaktioner per följare
5,3
Inlägg per vecka
25,5

Vinnarinlägg

NU-sjukvården

Avslutar tisdagkvällen med en bild från när barnavdelningen hade besök av superhjältarna mot cancer ????Fortsätt häng med oss på avdelningen resten av veckan.

791 interaktionspoäng på 5 713 följare
NU-sjukvården

Hej och välkomna till avdelning 23. Jag som har hand om kontot denna vecka heter Linda Lundin och jobbar som administratör på avdelningen. Tillsammans med mina kollegor ska vi visa hur en vecka kan se ut här. Här arbetar vi enligt ”children center” principen dvs att alla barn och ungdomar…

633 interaktionspoäng på 5 713 följare

Förlorarinlägg

NU-sjukvården

Avgående- och pågående personal på 354 9520 Åmål, önskar er alla God jul och ett gott nytt år! ????????❤???????? Dygnet runt, årets alla dagar, finns vi till för er! #godjul #gladpersonal #nusjukvården #ambulansendalslandnorra

3 interaktionspoäng på 5 713 följare
NU-sjukvården

Avdelning 93, liksom alla avdelningar på Brinkåsen, består av två huskroppar med 7 patientrum på vardera sida. I varje huskropp finns ett s.k atrium (en utomhusyta inne på avdelning). Den översta bilden visar allrummet på ena sidan av 93an, där patienter t.ex kan se på TV och umgås tillsammans.

74 interaktionspoäng på 5 713 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.