58

Facebook-analys av

Vinterparken

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Vinterparken. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*58, vilket är 16 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Vinterparken publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,8 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
57
Följarskara
52
Frekvens
53
Följare
3,4K
Interaktioner
2,3K
Interaktioner per inlägg
111
Interaktioner per följare
0,7
Inlägg per vecka
1,8

Vinnarinlägg

Vinterparken

Snöborgen för klar för lördagens Vinterparksinvigning. En lektestpanel har redan prövat borgen. ”Jättekul” blev omdömet.

410 interaktionspoäng på 3 353 följare
Vinterparken

Vi fick lite bilder av mästerfotografen Göran Strand från helgens invigning.

282 interaktionspoäng på 3 353 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Vinterparken

På fredag 16 mars är det dags för Skridskodisco. Just nu får Storsjöodjuret Birger hjälp av medieeleverna på Storsjögymnasiet med att sätta ihop sina favoritlåtar. Birger har också gömt en spännande skattkista som alla barn ska få leta upp. Här är en film där Birger jobbar med…

4 interaktionspoäng på 3 353 följare
Vinterparken

På lördag är det Östersundshems Bodag. Men i helgen vi får också besök av Östersund Winter Rally. Det blir uppsnack inför nästa helgs tävlingar (23-24 feb). I samband med det blir det en Trambilstävling där vi lottar ut fina priser. Start lördag 17/2 kl 14.30.

6 interaktionspoäng på 3 353 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.