63

Instagram-analys av

Järnvägsmuseet

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Järnvägsmuseet. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Järnvägsmuseet publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
67
Följarskara
50
Frekvens
56
Följare
1,0K
Interaktioner
2,2K
Interaktioner per inlägg
114
Interaktioner per följare
2,2
Inlägg per vecka
2,8

Vinnarinlägg

Järnvägsmuseet

Nytt avsnitt av Tågnördarna ute på YouTube! Emelie, Henrik och Bengt drar vidare med Svarta Maja på Dala-Hälsinglands järnväg, denna gång till Kallholsfors. #tågnördarna #järnvägsmuseet #dalahälsinglandsjärnväg #motordressin #kallholsfors #hildingcarlsson Se klippet på: https://youtu.be/CBYe7MVw_Vw

187 interaktionspoäng på 1 001 följare
Järnvägsmuseet

I veckan har vi arbetat med att sätta in 156 nya tuber i ångpannan på E10 1746. Om allt går som tänkt så blir det detta lok som drar #Vildmarkståget på #Inlandsbanan i sommar.

161 interaktionspoäng på 1 001 följare

Förlorarinlägg

Järnvägsmuseet

Påsken är snart här!Platsbokningen säger att 1 april är full, men för er som inte har bokat er biljett ännu finns biljetter kvar till turerna den 2 april. Då är gycklarna Wullger och Mimmi ombord. Passa på att boka! #påsktåg #jarnvagsmuseet #gävle #visitgävle #ångtåg #sandviken…

28 interaktionspoäng på 1 001 följare
Järnvägsmuseet

Snart på en anslagstavla nära dig ????????❤???? #påsktåg #jarnvagsmuseet #gävle #ångtåg #trolleri #magic #gycklare

67 interaktionspoäng på 1 001 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.