61

Instagram-analys av

Landings i Uppsala

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Landings i Uppsala. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Landings i Uppsala publicerar ett inlägg igenomsnitt 8,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
51
Frekvens
76
Följare
1,3K
Interaktioner
886
Interaktioner per inlägg
73,8
Interaktioner per följare
0,7
Inlägg per vecka
8,4

Vinnarinlägg

Landings i Uppsala

Idag hyllar vi alla kvinnor!♀️ Tagga någon som du vill dela denna bakelse med ????❤️

175 interaktionspoäng på 1 267 följare
Landings i Uppsala

Fössta tossdan i mass! Vi har laddat upp ordentligt med massipantåta i diskarna ???? #fösstatossdanimass #smålandsnationaldag

93 interaktionspoäng på 1 267 följare

Förlorarinlägg

Landings i Uppsala

Imorgon är det Internationella kvinnodagen!♀️ Vi kommer att sälja princessbakelser med venustecknet på dagen till ära ????Tagga någon som inte får missa att fira med en fin bakelse ????????

45 interaktionspoäng på 1 267 följare
Landings i Uppsala

Söndagar = fika på stan ☕ Vi har öppet 11-17 ????

46 interaktionspoäng på 1 267 följare

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.