62

Instagram-analys av

KPMG Sweden

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från KPMG Sweden. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 24 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. KPMG Sweden publicerar ett inlägg igenomsnitt 10,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
51
Frekvens
83
Följare
1,5K
Interaktioner
3,5K
Interaktioner per inlägg
74,7
Interaktioner per följare
2,4
Inlägg per vecka
10,2

Vinnarinlägg

KPMG Sweden

Ohayōgozaimasu! (Good morning in Japanese) This week you’ll get to follow my life as an auditor at KPMG in Tokyo. We’re 8h ahead of Sweden so make sure to tune in every now and then so you don’t miss any SUPER interesting pictures ✌️☺️ //Johanna Nilsson #workatkpmg

168 interaktionspoäng på 1 487 följare
KPMG Sweden

Efter två intensiva arbetsmarknadsdagar avslutar vi nu #eee2018 med traditionsenlig pytt-i-panna! Tack alla inblandade för de här två dagarna. Tack @LundaEkonomerna för en välorganiserad arbetsmarknadsmässa!

133 interaktionspoäng på 1 487 följare

Förlorarinlägg

KPMG Sweden

Har du också funderat på hur man skulle kunna förbättra ekonomin i din kommun? Med InterimService prognosverktyg är svaret enkelt - se till att öka befolkningsmängden! (Obs, modellen tar i dagsläget inte hänsyn till eventuella andra konsekvenser som kan uppstå med en plötsligt ökad…

24 interaktionspoäng på 1 487 följare
KPMG Sweden

Att ta en paus i jobbet???? är viktigt! Under lunchen var vi därför i väg ett gäng från InterimService och spelade squash????????????????

39 interaktionspoäng på 1 487 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.