60

Instagram-analys av

Hässleholms kommun

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Hässleholms kommun. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 20 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Hässleholms kommun publicerar ett inlägg igenomsnitt 7,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
51
Frekvens
74
Följare
1,8K
Interaktioner
6,8K
Interaktioner per inlägg
87,9
Interaktioner per följare
3,8
Inlägg per vecka
7,6

Vinnarinlägg

Hässleholms kommun

Från oss alla till er alla: en riktigt god jul och ett gott nytt år! Tack till alla er som har följt oss under året! Nu tar vi en liten paus i instagrammandet och är tillbaka den 8 januari. #mitthässleholm

202 interaktionspoäng på 1 774 följare
Hässleholms kommun

Denna vecka ska ni få följa mig Helena Björklund som är förskoleklasslärare på T4 Montessori i Hässleholm. Ni kommer att följa vår verksamhet tillsammans med alla härliga F:or. #mitthässleholm

200 interaktionspoäng på 1 774 följare

Förlorarinlägg

Hässleholms kommun

Nu är det dags för mig att runda av den här veckan som gått. Igår var min sista praktikdag efter en lärorik tid på kulturhuset, det avslutades med att bland annat plocka ner lampor i röda salongen efter gårdagens danskonsert. Tack för den här veckan!

44 interaktionspoäng på 1 774 följare
Hässleholms kommun

Igår kväll anordnades klassisk konsert i röda salongen

45 interaktionspoäng på 1 774 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.