63

Instagram-analys av

Backamo Handelsträdgård

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Backamo Handelsträdgård. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Backamo Handelsträdgård publicerar ett inlägg igenomsnitt 8,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
57
Följarskara
52
Frekvens
76
Följare
3,1K
Interaktioner
17,9K
Interaktioner per inlägg
213
Interaktioner per följare
5,8
Inlägg per vecka
8,3

Vinnarinlägg

Backamo Handelsträdgård

TÄVLING ! I morgon fredag 16/3 lottar vi ut två tulpanbuketter ⚘ ~ För att vara med att tävla: ☆ Följ oss på Instagram ☆ Gilla bilden ☆ Tagga två vänner som älskar tulpaner ~ Buketten hämtas hos oss på Backamo vi har inte möjlighet att skicka den. STORT lycka till !

942 interaktionspoäng på 3 066 följare
Backamo Handelsträdgård

Här är slutresultatet på våran ombyggnad ????. Vi är så nöjda. Butiken känns stor och luftig ????????. Välkomna in ! Öppet idag 9-14. ☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆

633 interaktionspoäng på 3 066 följare

Förlorarinlägg

Backamo Handelsträdgård

Det smakrika teet från Nicolas Vahè finns hos oss i tre olika smaker Fransk karamell, hallon & ingefära, passionsfrukt & kokos ???? Perfekt en dag som denna att krypa upp i soffan med en varm kopp te ????

61 interaktionspoäng på 3 066 följare
Backamo Handelsträdgård

Brrr kylan biter sig fast och ute är det snöstorm men odlingssäsongen har börjat och det är hög tid att förkultivera bla chili ,paprika och tomat ????Välkomna in till oss i värmen och botanisera bland vårat fina utbud av fröer och tillbehör för odling ????

94 interaktionspoäng på 3 066 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.