62

Facebook-analys av

Musikhjälpen Gislaved

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Musikhjälpen Gislaved. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 25 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Musikhjälpen Gislaved publicerar ett inlägg igenomsnitt 32,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Musikhjälpen Gislaved för oengagerande inlägg. De 3745 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Musikhjälpen Gislaved. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
45
Följarskara
53
Frekvens
100
Följare
3,7K
Interaktioner
6,4K
Interaktioner per inlägg
64,2
Interaktioner per följare
1,7
Inlägg per vecka
32,6

Vinnarinlägg

Musikhjälpen Gislaved

PRELIMINÄRA SIFFRAN, 223.247:-!!!!! ❤️???????????????? Vi är mållösa!!! Från botten av våra hjärtan, TACK!!! ❤️

485 interaktionspoäng på 3 745 följare
Musikhjälpen Gislaved

STÖRSTA GÅVAN I MUSIKHJÄLPEN GISLAVEDS HISTORIA!!!! HÅLL I ER NU........ JÖNKÖPINGS STOLTHET CRUT SKÄNKER ÖVER 40.000:-!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

384 interaktionspoäng på 3 745 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Musikhjälpen Gislaved

Önska låtar med oss mellan 20-22

4 interaktionspoäng på 3 745 följare
Musikhjälpen Gislaved

Du har väl inte missat att de digitala Bössorna stänger kl.23.59 söndag 31 december. Det är möjligt att fortsätta att skänka pengar i den digitala bössan året ut! #GislavedförMusikhjälpen #mhgvd17 Swish 123 615 1088 är fortfarande öppen också :) Ingen kan göra allt, men…

Gislaved för Musikhjälpen - Musikhjälpen - Insamlingsbössan

Musikhjälpens insamling är nu avslutad för i år. Insamlingen Gislaved för Musikhjälpen samlade in 247000kr

4 interaktionspoäng på 3 745 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.