60

Facebook-analys av

Ferms Fiske och Fritid

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Ferms Fiske och Fritid. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 19 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Ferms Fiske och Fritid publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,8 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
67
Följarskara
51
Frekvens
42
Följare
1,2K
Interaktioner
327
Interaktioner per inlägg
36,3
Interaktioner per följare
0,3
Inlägg per vecka
0,8

Vinnarinlägg

Ferms Fiske och Fritid

Efter mer än 3 år så går jag vidare, tack till alla som funnits där, alla som ställt upp, alla som har handlat, alla som fiskar, min tålmodiga fru, mina avkommor och så vidare. Jag klipper nu linan och satsar på en annan karriär som jag under dessa 3 år lärt mig att förstå av mina…

191 interaktionspoäng på 1 164 följare
Ferms Fiske och Fritid

Äntligen! Nu är dom oerhört populära vinter-barnstövlarna på väg. Räkna med leverans på Fredag! 299kr/paret För mer frågor så PM:a oss gärna!

32 interaktionspoäng på 1 164 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Ferms Fiske och Fritid

Kvarvarande: Mike the pike och tommy the trout extrakropp 1kr/st Platil flourcarbon 0.70 - 1.20 - 100kr/st Spinnare från ABU 15kr Alla jiggar oavsett pris och storlek - 10kr/st + en hel del annat! Allt ska bort! Öppet till 18:00

2 interaktionspoäng på 1 164 följare
Ferms Fiske och Fritid

Flugkrok från A Jensen. 25kr paketet eller 5 för 100.

4 interaktionspoäng på 1 164 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.