68

Facebook-analys av

Roslagens GK Norrtälje

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Roslagens GK Norrtälje, baserad i Norrtälje i Stockholms län. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*68, vilket är 36 % bättre än medianen.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
52
Frekvens
100

Några expertråd från Nischad Utbildning

Utmärkt publiceringsfrekvens! Roslagens GK Norrtälje publicerar ett inlägg igenomsnitt 11,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Skaffa fler följare! Verksamheten har ganska få följare. Visst är det kul att nära och kära följer verksamheten, men det behövs en större volym för att det ska bli några affärer av det.

Kurstipset: Facebook för företag (bas-/medelnivå)
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Stockholm 19 november, Göteborg 27 november, Varberg 10 december eller Malmö 30 januari.
Fler kurstillfällen >>>

Några intressanta värdemätare värda att följa

Följare
649
Interaktioner
10,9K
Interaktioner per inlägg
30,2
Interaktioner per följare
16,8
Inlägg per vecka
11,1

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Kurstipset: Facebook för företag (bas-/medelnivå)
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Stockholm 19 november, Göteborg 27 november, Varberg 10 december eller Malmö 30 januari.
Fler kurstillfällen >>>

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

Kurstips

» Avancerad Facebook för företag i Stockholm 5 december
» Facebook för företag (bas-/medelnivå) i Varberg 10 december
» Marknadsföring i sociala medier i Stockholm 10 december
» Avancerad Facebook för företag i Göteborg 11 december
» Facebook for businesses i Unknown 22 januari
» Marknadsföring i sociala medier i Göteborg 28 januari
» Facebook för företag (bas-/medelnivå) i Malmö 30 januari
» Facebook för företag (bas-/medelnivå) i Stockholm 4 februari
» Facebook for businesses i Unknown 5 februari
» Marknadsföring i sociala medier i Malmö 6 februari

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning har utbildat och stöttat 2 300+ verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Vi är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 3 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Roslagens GK består av en 18-hålsbana samt en 12-hålsbana. Båda banorna är mycket utmanande och flyter fram i en fantastiskt fin roslagsnatur. Välkomna!