61

Instagram-analys av

Margareta Bäckström

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Margareta Bäckström. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Margareta Bäckström publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,9 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
69
Följarskara
50
Frekvens
43
Följare
1,1K
Interaktioner
1,9K
Interaktioner per inlägg
157
Interaktioner per följare
1,8
Inlägg per vecka
0,9

Vinnarinlägg

Margareta Bäckström

#tbt till när Maria och @malinbaryard kastade kläderna i Scandinavium. Gilla om du vill se en favorit i repris under årets julshow ????????#favoritirepris #show #horseshow #equestrianlifestyle #equestriansofinstagram #horses

305 interaktionspoäng på 1 058 följare
Margareta Bäckström

Känner ni igen ekipaget? ❤ I helgen startar Rebecca Sjögren i Junior SM med fina Chickadee men det var så här det började - med världens bästa Harry #tbt #hejabeccis #pony #ilovemyhorse

257 interaktionspoäng på 1 058 följare

Förlorarinlägg

Margareta Bäckström

Vi är på Granngården ikväll! #hejabeccis #näsetsridläger

67 interaktionspoäng på 1 058 följare
Margareta Bäckström

Imorgon söndag anordnar näsets fantastiska ungdomsektion sin årliga Julshow som vi tycker så mycket om ???????? Vi ses väll? ????

81 interaktionspoäng på 1 058 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.