66

Facebook-analys av

Lakers Lakejer

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Lakers Lakejer. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 31 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Lakers Lakejer publicerar ett inlägg igenomsnitt 22,9 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
53
Frekvens
100
Följare
2,3K
Interaktioner
2,9K
Interaktioner per inlägg
69,2
Interaktioner per följare
1,3
Inlägg per vecka
22,9

Vinnarinlägg

Lakers Lakejer

Woohoo!!! Vilken härlig vändning i Scandinavium ikväll! Från 2-0 till 2-5!!! Underbart!!! ???????????????????????? #golakers #storthjärta ????????????????????????

265 interaktionspoäng på 2 278 följare
Lakers Lakejer

Jaaa!!! Seger med 3-0 mot Färjestad! Det blev en härlig avslutning på året! Nu tar vi lite ledigt o så ses vi nästa år! #golakers #storthjärta

225 interaktionspoäng på 2 278 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Lakers Lakejer

‪God fortsättning! Vi rivstartar året med att meddela att vi kör stor buss till Ängelholm på lördag. Det finns platser kvar, så in o anmäl dig på:

Anmälningar Bortaresor 17/18

I det här formuläret anmäler du dig till de resor som anordnas av LL under säsongen.

0 interaktionspoäng på 2 278 följare
Lakers Lakejer

‪Sista minuten-chans! ‬ ‪Pga återbud har vi 4 lediga platser kvar till Jönköping idag 28/12. Avresa 16.30. Ring eller smsa Johan 070-4532040 snarast om du är intresserad. ‬

10 interaktionspoäng på 2 278 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.