60

Instagram-analys av

LK kläder

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från LK kläder. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 20 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. LK kläder publicerar ett inlägg igenomsnitt 8,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
52
Frekvens
76
Följare
2,6K
Interaktioner
14,4K
Interaktioner per inlägg
97,4
Interaktioner per följare
5,5
Inlägg per vecka
8,4

Vinnarinlägg

LK kläder

60 år som företag är STORT! Imån bjuder vi på kaffe och tårta från @cafemandeltartan VÄLKOMNA mellan 10-14

440 interaktionspoäng på 2 615 följare
LK kläder

Tack till dessa godingarna som är grymma på hår och hjälpte oss att fixa modellerna fina i håret

294 interaktionspoäng på 2 615 följare

Förlorarinlägg

LK kläder

Här kommer lite öppettider. I kväll kör vi till 23.00????????????????????????. Välkomna!!!

39 interaktionspoäng på 2 615 följare
LK kläder

Fredag och trettondagsafton???? Idag har vi öppet till kl.14 och imon lördag har vi stängt???? Välkomna in♡ #lkshopen #lkkläder

41 interaktionspoäng på 2 615 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.