63

Instagram-analys av

hoteltylosand

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från hoteltylosand. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 25 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. hoteltylosand publicerar ett inlägg igenomsnitt 11,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar hoteltylosand för oengagerande inlägg. De 5929 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för hoteltylosand. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
50
Följarskara
55
Frekvens
88
Följare
5,9K
Interaktioner
17,5K
Interaktioner per inlägg
168
Interaktioner per följare
2,9
Inlägg per vecka
11,7

Vinnarinlägg

hoteltylosand

Hej mitt vinterland

385 interaktionspoäng på 5 929 följare
hoteltylosand

Konsten utanför fönstret... ❤️???????? #hotelwithaview #hoteltylosand #tylösand #sunset #drömmigt

378 interaktionspoäng på 5 929 följare

Förlorarinlägg

hoteltylosand

Julfeeling i Tylösand ❄️

19 interaktionspoäng på 5 929 följare
hoteltylosand

@martinservera laddar upp med fika i konferenslokalen Corbijn inför deras försäljningsmöte idag ⭐️???? _______________________________ #hoteltylosand #konferens #mötesresort #norraeuropasbästakonferenshotell #martinservera #meeting

56 interaktionspoäng på 5 929 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.