62

Instagram-analys av

Picrobin.se

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Picrobin.se. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 24 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Picrobin.se publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,4 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
81
Följarskara
51
Frekvens
21
Följare
1,2K
Interaktioner
2,1K
Interaktioner per inlägg
237
Interaktioner per följare
1,7
Inlägg per vecka
0,4

Vinnarinlägg

Picrobin.se

Jag älskar när man kommer hem till någon som tänkt på dedär med att skapa stämning och gör bjudningen till en upplevelse! Man börjar med något lättare kanske ihop med lite vin och följer upp med varmrätten o sen avslutar med lite snittar i vardagsrummet! Jag kommer alltid att tänka på…

311 interaktionspoäng på 1 227 följare
Picrobin.se

Man önskar ju att man hade detta tålamod att duka upp vid alla luncher! Reklamfoto till Bäcklunda Kök. #goexplore #instafood #vsco #35mm #chasinglight #livefolk #bäcklundakök #onthetable #morningslikethese

297 interaktionspoäng på 1 227 följare

Förlorarinlägg

Picrobin.se

Fotograferade sötaste paret i helgen!!! Måste lägga upp en bild på dem, vi var ute vid Rävgången både inne och ute i det kalla höstvädret. Gjorde upp en brasa o bara hade kul i en timme! Älskar mitt jobb speciellt när man får umgås med så fantastiskt härligt par! Har någon lust att…

155 interaktionspoäng på 1 227 följare
Picrobin.se

Loving to document engaging and inspiring events! Happy well dressed and loving people brought together to make great ideas come to life! ???????? ???????????? ????????

176 interaktionspoäng på 1 227 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.