60

Instagram-analys av

Brasserie Goaroije

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Brasserie Goaroije. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 21 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Brasserie Goaroije publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
62
Följarskara
51
Frekvens
56
Följare
1,4K
Interaktioner
5,1K
Interaktioner per inlägg
149
Interaktioner per följare
3,6
Inlägg per vecka
2,7

Vinnarinlägg

Brasserie Goaroije

Brasserie Goaroije är stolt sponsor av ÄIF akademin. Där får människor med något slags funktionshinder chansen att spela fotboll, känna gemenskapen i ett lag och helt enkelt ha roligt. Idag bjuder vi hela laget på hamburgare.

289 interaktionspoäng på 1 420 följare
Brasserie Goaroije

Nu börjar julen närma sig. Vi välkomnar er????

275 interaktionspoäng på 1 420 följare

Förlorarinlägg

Brasserie Goaroije

Din livs kärlek❤️, din andra hälft, din livskamrat, din själsfrände. Glöm inte bort alla hjärtansdag den 14:e februari. Boka bord på www.goaroije.se/brasseriet och njut av en tre rätters ❤️ meny

63 interaktionspoäng på 1 420 följare
Brasserie Goaroije

Nu ökar vi och behöver därför mer personal i servisen. Vi söker en glad och social person som vill jobba med mat och dryck. Tagga någon du känner som söker ett extra jobb eller vill jobba heltid och som har det där lilla extra???????? Maila ansökan på [email protected]

67 interaktionspoäng på 1 420 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.