63

Instagram-analys av

Factor Gym

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Factor Gym. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Factor Gym publicerar ett inlägg igenomsnitt 7,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
60
Följarskara
51
Frekvens
72
Följare
1,6K
Interaktioner
2,7K
Interaktioner per inlägg
130
Interaktioner per följare
1,7
Inlägg per vecka
7,2

Vinnarinlägg

Factor Gym

New coach! Vi välkomnar @pforsberg till styrkan ???? #factorgym

281 interaktionspoäng på 1 555 följare
Factor Gym

18.3 - Let’s get it! #factorgym

187 interaktionspoäng på 1 555 följare

Förlorarinlägg

Factor Gym

18.3, inte direkt den roligaste utmaningen ???? Vi kommer köra på ikväll med 3 olika varianter. Rx’d, scaled och en Factor challenge 2 rounds for time Box jump over 25 Front squat 10 Box jump over 15 Clean and jerk 6 Box jump over 10 DB Snatch 20 Box jump over 5 Chins/CTB 12 #factorgym

51 interaktionspoäng på 1 555 följare
Factor Gym

Snart dags för årets första Factorparty ???? Mer info kommer imorgon! #factorgym

65 interaktionspoäng på 1 555 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.