63

Instagram-analys av

Luleå Basket

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Luleå Basket. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Luleå Basket publicerar ett inlägg igenomsnitt 8,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
57
Följarskara
53
Frekvens
77
Följare
3,3K
Interaktioner
6,4K
Interaktioner per inlägg
195
Interaktioner per följare
1,9
Inlägg per vecka
8,7

Vinnarinlägg

Luleå Basket

Idag är ingen vanlig dag för idag är Allis födelsedag! Grattis på 24års dagen! ???????????????? #blooperqueen

359 interaktionspoäng på 3 321 följare
Luleå Basket

Vinst mot Uppsala med 100-61 och Allis Nyström hade lekstuga med 25 poäng, 18 returer och 9 assist. ???????????? Läs mer om matchen på vår hemsida, länk i profilen!

330 interaktionspoäng på 3 321 följare

Förlorarinlägg

Luleå Basket

????BILJETTSLÄPP KVARTSFINAL 1: 22 mars???? Torsdagen den 8 mars 08:00 släpps biljetterna till kvartsfinal 1 som spelas i Luleå Energi Arena. Vem vår motståndare blir återstår ännu att se men en underhållande match törs vi lova i alla fall. Följ med oss hela vägen till ett femte SM-guld.…

113 interaktionspoäng på 3 321 följare
Luleå Basket

Det gick inte vägen ikväll utan vi får tacka för oss i EEWBL, men vi lär oss av våra misstag och ser framemot en revansch den 7 mars då Udominate gästar Luleå Energi Arena. Ännu en viktig match, men i Basketligan denna gång. Det vill du inte missa! Läs mer om kvällens match på länken i profilen!

120 interaktionspoäng på 3 321 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.