66

Facebook-analys av

Massimo

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Massimo. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 31 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Massimo publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,1 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
75
Följarskara
51
Frekvens
50
Följare
1,8K
Interaktioner
4,5K
Interaktioner per inlägg
206
Interaktioner per följare
2,5
Inlägg per vecka
1,1

Vinnarinlägg

Massimo

Hej kära folk, Med glädje kan vi informera att Massimo kom vidare till TOP 10 i finalen och hamnade på 5:e plats???????? Vi på Massimo känner oss nöjda och tacksamma för allt vi har lärt oss???????????????? Massimo, changes the way you eat????????

684 interaktionspoäng på 1 815 följare
Massimo

Hej kära folk, Vår pizzamästare har återigen blivit antagen till en av världens största pizzatävling och denna gång är det i Shanghai i Kina, där deltagare från hela världen tävlar mot varandra???????????? Önska vår mästare lycka till och vi vill även passa på att informera om…

Ny titel på gång för pizzamästaren?

TÄVLING I våras kammade han hem titeln "Sveriges bästa pizzabagare 2017" under Pizza-VM i Italien. I helgen åker Zana Aziz till Kina – för att återigen tävla med sin pizza!

520 interaktionspoäng på 1 815 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Massimo

Hej kära folk, Idag kommer vi öppna kl:17:00 p.g.a brist på råvaror ???? Hälsningar Massimo

3 interaktionspoäng på 1 815 följare
Massimo

Hej kära folk, Tyvärr idag kommer vi öppna lite senare runt 17:00! Hälsningar Massimo

4 interaktionspoäng på 1 815 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.