61

Instagram-analys av

DANSA! i Falun

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från DANSA! i Falun. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. DANSA! i Falun publicerar ett inlägg igenomsnitt 4,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
61
Följarskara
51
Frekvens
62
Följare
1,4K
Interaktioner
8,0K
Interaktioner per inlägg
113
Interaktioner per följare
5,9
Inlägg per vecka
4,4

Vinnarinlägg

DANSA! i Falun

Kära DANSAre och publik m fl! Stort TACK för årets sista DANSAhelg (den 32:a). Ni är helt underbara! Nu har vi tömt teatern och kört alla saker till studion. Hemma i köket är vissa i gänget väääldigt hungriga

206 interaktionspoäng på 1 367 följare
DANSA! i Falun

Streetjazz n2 t/v visar vart skåpet ska stå!

191 interaktionspoäng på 1 367 följare

Förlorarinlägg

DANSA! i Falun

Ellas Hiphop New School n2 T/V är redo för ett nytt år! ❄️

7 interaktionspoäng på 1 367 följare
DANSA! i Falun

Passa på att boka en Drop In plats till kvällens Yoga med Sofia???? #tränaifalun #yogaifalun #falun #yogaidalarna #dalarna #campusdansa

37 interaktionspoäng på 1 367 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.