61

Facebook-analys av

Hjortensbergsbadet

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Hjortensbergsbadet. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Hjortensbergsbadet publicerar ett inlägg igenomsnitt 9,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
52
Frekvens
80
Följare
2,0K
Interaktioner
678
Interaktioner per inlägg
22,6
Interaktioner per följare
0,3
Inlägg per vecka
9,5

Vinnarinlägg

Hjortensbergsbadet

FÖRE & EFTER! Vi har fixat lite på vårt nyckelgym i Stenkulla. Tänk vad lite färg och nya möbler kan göra! Det blev riktigt trevligt tycker vi. Du vet väl att du som har träningskort hos oss även kan träna här på Stenkulla Träningscenter.(Jupitervägen, under ICA/Pizzerian). Här…

65 interaktionspoäng på 2 042 följare
Hjortensbergsbadet

Dagens bastuspa är nu igång, missade du att boka dig så finns det ett nytt bastuspa ute redan nu att boka, 24/2 kör vi nästa.

57 interaktionspoäng på 2 042 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Hjortensbergsbadet

ÄN FINNS DET TID! Just nu slopar vi bindningstiden på våra medlemskap! I medlemskapet för bad & träning ingår bad, relax, gym & gruppträning på alla våra 4 anläggningar i Nyköping/Oxelösund. (Hjortensbergsbadet, Stenkulla träningscenter, Stigtomta träningscenter & Ramdalen…

Bli medlem | Medley

Vad är träning för dig? För oss finns det ett ord som summerar allt - glädje.

0 interaktionspoäng på 2 042 följare
Hjortensbergsbadet

IMORGON ÄR DET PREMIÄR I STIGTOMTA!

2 interaktionspoäng på 2 042 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.