61

Instagram-analys av

Johanna - JO Work of art

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Johanna - JO Work of art. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 21 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Johanna - JO Work of art publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
59
Följarskara
54
Frekvens
59
Följare
4,3K
Interaktioner
7,0K
Interaktioner per inlägg
195
Interaktioner per följare
1,6
Inlägg per vecka
3,4

Vinnarinlägg

Johanna - JO Work of art

| Advent | Önskar er alla en fin 2:a advent ????????Tyvärr inte hunnit ta någon bild på andra ljuset så bjuder på en bild på mina handgjorda tomtar som söker kärleksfulla hem ???? Ha en mysig kväll ???? ________________________________ Wish you all a lovely sunday with my handmade…

334 interaktionspoäng på 4 330 följare
Johanna - JO Work of art

| Scandinavian gnomes | Här fortsätter tomteverkstan för fullt!

300 interaktionspoäng på 4 330 följare

Förlorarinlägg

Johanna - JO Work of art

| -50 % | Nu ger jag i princip bort dessa handgjorda ljusstakar för otroliga 99kr (ord. 199kr) ✨ Välkommen att beställa i webbutiken www.joworkofart.se ???? Finns även många fina julklappar ????fyllt på flera av favoriterna så dom finns för snabb leverans ????…

103 interaktionspoäng på 4 330 följare
Johanna - JO Work of art

| Sunday | Hoppas ni haft en härlig söndag och farsdagfirande, här har vi precis firat färdigt ✨

124 interaktionspoäng på 4 330 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.