64

Instagram-analys av

Blomstermagasinet

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Blomstermagasinet. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*64, vilket är 28 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Blomstermagasinet publicerar ett inlägg igenomsnitt 10,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
59
Frekvens
84
Följare
9,2K
Interaktioner
16,5K
Interaktioner per inlägg
305
Interaktioner per följare
1,8
Inlägg per vecka
10,6

Vinnarinlägg

Blomstermagasinet

Spana in anemonerna i denna???????? Denna vecka har vi öppet: Ti/on/to 10-18 Fr 10-15 Varmt välkommen in????

690 interaktionspoäng på 9 235 följare
Blomstermagasinet

Ska du gifta dig i år? Vi hjälper dig gärna ???? Hör av dig på [email protected] så berättar vi mer! #bröllop2018 #brudbukett #blomster #blomstermagasinet #sharejkpg

572 interaktionspoäng på 9 235 följare

Förlorarinlägg

Blomstermagasinet

Extraöppet på Lördag!! Varmt välkommen in❤

50 interaktionspoäng på 9 235 följare
Blomstermagasinet

⭐️ FRIYAY ⭐️ #fredagsbuketten #fredag #fjädrar #snartpåsk #blomstermagasinet #sharejkpg

138 interaktionspoäng på 9 235 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.