60

Facebook-analys av

Blomster & Trädgård, Ljungbyholm

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Blomster & Trädgård, Ljungbyholm. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 20 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Blomster & Trädgård, Ljungbyholm publicerar ett inlägg igenomsnitt 5,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
57
Följarskara
51
Frekvens
65
Följare
1,2K
Interaktioner
5,4K
Interaktioner per inlägg
54,0
Interaktioner per följare
4,5
Inlägg per vecka
5,2

Vinnarinlägg

Blomster & Trädgård,…

TÄVLING! Nu har ni chans att vara med och tävla om en valfri julgrupp till ett värde av upp till 400 kr. Gör såhär: 1) Gilla vår sida 2) Dela detta inlägg Vi drar vinnaren fredag den 15/12. Nu håller vi tummarna!

1 190 interaktionspoäng på 1 212 följare
Blomster & Trädgård,…

Är DU vår nya medarbetare? Vår trädgårdsmästare Caroline behöver en kollega! Mer info: (Hjälp oss gärna att dela inlägget)

430 interaktionspoäng på 1 212 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Blomster & Trädgård,…
1 interaktionspoäng på 1 212 följare
7 v sedan
Blomster & Trädgård,…

Nu har vi fyllt på med julens kransar! Mjuken, buxbom och mixade material. I butik har vi ett stort utbud av dekorationer för att göra din krans personlig! Välkommen in!

10 interaktionspoäng på 1 212 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.