66

Instagram-analys av

Ica Edsbyhallen

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Ica Edsbyhallen. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 32 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Ica Edsbyhallen publicerar ett inlägg igenomsnitt 6,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
67
Följarskara
50
Frekvens
70
Följare
1,0K
Interaktioner
3,1K
Interaktioner per inlägg
129
Interaktioner per följare
3,0
Inlägg per vecka
6,5

Vinnarinlägg

Ica Edsbyhallen

Vem vill börja sportlovet med en ny cykel? (Värde 2900:-)???? ♀️???? ♂️ Turligt nog så var även personalen taggade på att tävla i krabbgång???? Det ni behöver göra för att vinna denna cykel är: 1. Kommentera vilket nummer som ni tror vinner krabbgången. 2. Följa oss på…

344 interaktionspoäng på 1 019 följare
Ica Edsbyhallen

Igår tackade vi dessa pinglor för alla år de varit inom Ica; Rut 47 år, Anita 41 år och Gerd 37 år. Hoppas ni får en härlig pension, vi kommer sakna er!❤️

303 interaktionspoäng på 1 019 följare

Förlorarinlägg

Ica Edsbyhallen

Det bor en stjärna i oss alla! Lägg upp DITT idolbidrag här och du har chans att vinna presentkort på 200:- från Marabou. Dragning torsdag 7/12 kl.14:00. Lycka till! ????????????????????????????????????????

27 interaktionspoäng på 1 019 följare
Ica Edsbyhallen

Det bor en stjärna i oss alla! Bjud på dej själv och ladda upp ditt bidrag här och du har chans att vinna ett presentkort på 200:- från Marabou. Vinnare dras torsdag 7/12 kl.14:00 Lycka till! ????????????????????????????

51 interaktionspoäng på 1 019 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.