57

Instagram-analys av

Kneippbyn Resort Visby

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Kneippbyn Resort Visby. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*57, vilket är 15 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Kneippbyn Resort Visby publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
51
Frekvens
60
Följare
1,3K
Interaktioner
662
Interaktioner per inlägg
55,2
Interaktioner per följare
0,5
Inlägg per vecka
3,7

Vinnarinlägg

Kneippbyn Resort Visby

Idag är vi stolta. Kneippbyn Resort Visby är nominerade till Bästa Sommarland i Norden och bästa Campingplats i Sverige för barnfamiljer. Det är barnsemester.se besökare som betygsatt och röstat fram sina favoriter under hela året. Gillar du Kneippbyn, rösta på oss idag ????…

80 interaktionspoäng på 1 251 följare
Kneippbyn Resort Visby

JOBBAUDITION Kom och prata sommarjobb med oss nu på lördag den 17 februari kl 09:00 på Kneippbyn/Rotundan. Läs mer på www.kneippbyn.se/jobb Vi ses!

79 interaktionspoäng på 1 251 följare

Förlorarinlägg

Kneippbyn Resort Visby

DU HAR VÄL INTE MISSAT ATT SÖKA SOMMARENS ROLIGASTE JOBB Det är inte för sent, på vår hemsida www.kneippbyn.se/jobb ser du vilka jobb som fortfarande finns lediga att söka hos oss. Välkommen!

32 interaktionspoäng på 1 251 följare
Kneippbyn Resort Visby

Kom och prata sommarjobb med oss lördagen 17/2 kl.09. Välkommen!

39 interaktionspoäng på 1 251 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.