70

Instagram-analys av

MR CAKE

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från MR CAKE. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*70, vilket är 40 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. MR CAKE publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
59
Följarskara
84
Frekvens
55
Följare
36,6K
Interaktioner
73,0K
Interaktioner per inlägg
2,6K
Interaktioner per följare
2,0
Inlägg per vecka
2,4

Vinnarinlägg

MR CAKE

NACHOSEMLAN in the house ???? #mrcake

5 410 interaktionspoäng på 36 648 följare
MR CAKE

Doughnut FRIDAY ???????? new flavors ???? peanut butter and jelly & salted caramel ???? #mrcake

3 740 interaktionspoäng på 36 648 följare

Förlorarinlägg

MR CAKE

Snart är det jul ???????? här är våra öppettider under julhelgen ???? #mrcake

678 interaktionspoäng på 36 648 följare
MR CAKE

Vill du jobba hos oss? Nu söker vi dig som har erfarenhet av att jobba med service. Du ska vara stresstålig & kan göra fler saker samtidigt. Det gäller en heltidstjänst i butiken. Vi söker även helg och extra personal till butiken. Skicka ansökan till [email protected] ???? #mrcake

1 286 interaktionspoäng på 36 648 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.