58

Instagram-analys av

Basket är överallt - basket.se

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Basket är överallt - basket.se. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*58, vilket är 17 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Basket är överallt - basket.se publicerar ett inlägg igenomsnitt 4,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
57
Frekvens
62
Följare
8,0K
Interaktioner
31,6K
Interaktioner per inlägg
298
Interaktioner per följare
3,9
Inlägg per vecka
4,3

Vinnarinlägg

Basket är överallt - basket.se

SEGEEEEEEEER!!!! ???????????????????????? Sverige vinner över Turkiet med 59-58 inför 8 045 personer på Hovet!!! En helt otrolig vinst som intr går att beskriva med ord just nu, bara kolla på scenerna efter matchen! Detta är svensk basket! ???????????????????????????????? #ThisIsMyHouse #FIBAWC

1 070 interaktionspoäng på 8 043 följare
Basket är överallt - basket.se

SEGER!

884 interaktionspoäng på 8 043 följare

Förlorarinlägg

Basket är överallt - basket.se

Missa inte VM-kvalmatchen mellan Sverige-Ukraina ikväll i ett kokande blågult Stadium Arena!

30 interaktionspoäng på 8 043 följare
Basket är överallt - basket.se

Hör vad @luddehakanson säger om hans roll i landslaget och vad han ser fram emot inför dagens VM-kvalpremiär!

67 interaktionspoäng på 8 043 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.