63

Facebook-analys av

NTC

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från NTC. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 27 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. NTC publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,9 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
67
Följarskara
51
Frekvens
57
Följare
1,6K
Interaktioner
2,8K
Interaktioner per inlägg
92,2
Interaktioner per följare
1,8
Inlägg per vecka
2,9

Vinnarinlägg

NTC

Nu har du chansen att vara med i utlottningen om två biljetter till vårt träningskonvent den 18 februari. Allt du behöver göra är att GILLA och DELA inlägget för chansen att vinna. Vinnare dras måndagen den 2:a Januari. På konventet har du chansen att lyssna och träna med några av…

466 interaktionspoäng på 1 557 följare
NTC

NTC TRÄNINGSKONVENT NÄRMAR SIG ???????? Passa på att köpa din biljett innan de tar slut. Sista försäljningsdag 14/2 (eller tills biljetterna är slutsålda). En heldag fylld med galet mycket glädje, inspiration och träning ???????????? ♀️???????? ♀️???????? ♂️. 5 magiska…

242 interaktionspoäng på 1 557 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

NTC

In och anmäl dig till detta fina event. Donationsklass yoga till förmån för Novahuset - Föreningen mot sexuellt våld. Novahuset är en ideell förening som erbjuder stöd och rådgivning till personer som har blivit utsatta för någon form av sexuellt övergrepp, online eller offline.

4 interaktionspoäng på 1 557 följare
NTC

HITTA MOTIVATIONEN TILL DIN TRÄNING! VI HAR NU 15 PLATSER FÖR DIG SOM VILL KOMMA IGÅNG. FYSKAMPEN startar igen vecka 7 med 5 olika tider att välja på. Läs mer på länken nedan:

14 interaktionspoäng på 1 557 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.