63

Facebook-analys av

Vilhelmina kommun

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Vilhelmina kommun. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Vilhelmina kommun publicerar ett inlägg igenomsnitt 9,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
57
Följarskara
52
Frekvens
79
Följare
2,1K
Interaktioner
8,5K
Interaktioner per inlägg
69,2
Interaktioner per följare
4,0
Inlägg per vecka
9,1

Vinnarinlägg

Vilhelmina kommun

Så här vackert såg det ut igår när förskolornas och fritidshemmens barn tände lyktor för att uppmärksamma den internationella barndagen. Hela 160 lyktor lyste upp i den mörka novembernatten! Foto: Erika Wennberg

263 interaktionspoäng på 2 126 följare
Vilhelmina kommun

I fredags fylldes fikatorget på Tallbacka med en fantastisk doft av nybakat! Personalen bakade tunnbröd och de boende fick avnjuta nygräddat bröd med mese-fil och varm choklad, medan de delade med sig av sina minnen från bagarstugan. En väldigt uppskattad eftermiddag! På bild syns Thore och…

260 interaktionspoäng på 2 126 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Vilhelmina kommun

Idag är det dags för kommunfullmäktige. Ni hittar ärendelista samt länk till webbspelaren genom att klicka på länken nedan.

0 interaktionspoäng på 2 126 följare
Vilhelmina kommun

Det har uppstått störningar i vattenleverans under eftermiddagen. Berört område är Ringvägen till Örtstigen. Vi arbetar med problemet som beräknas vara åtgärdat till kl 16.00.

2 interaktionspoäng på 2 126 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.