61

Instagram-analys av

Tant Fondant

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Tant Fondant. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Tant Fondant publicerar ett inlägg igenomsnitt 14,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Tant Fondant för oengagerande inlägg. De 2401 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Tant Fondant. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
44
Följarskara
52
Frekvens
97
Följare
2,4K
Interaktioner
3,8K
Interaktioner per inlägg
57,0
Interaktioner per följare
1,6
Inlägg per vecka
14,3

Vinnarinlägg

Tant Fondant

Har ni sett så mycket fint som skapats under helgen på Tårtträffen!

177 interaktionspoäng på 2 401 följare
Tant Fondant

Tårtträff 2017. Har ni sett vilka fina tårtor som växer fram?

148 interaktionspoäng på 2 401 följare

Förlorarinlägg

Tant Fondant

Trött och sliten efter helgen? Vila kavlingsmusklerna och satsa på färdigkavlad sockerpasta - nu som veckans vara med 20% rabatt! Finns i många fina färger

10 interaktionspoäng på 2 401 följare
Tant Fondant

Klara, färdiga...gå! www.tantfondant.se/black-friday

15 interaktionspoäng på 2 401 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.