62

Facebook-analys av

Tre Systrar i Vadstena

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Tre Systrar i Vadstena. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 24 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Tre Systrar i Vadstena publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,8 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
66
Följarskara
51
Frekvens
53
Följare
1,5K
Interaktioner
2,7K
Interaktioner per inlägg
114
Interaktioner per följare
1,8
Inlägg per vecka
1,8

Vinnarinlägg

Tre Systrar i Vadstena

En vanlig dag i butiken...Ville bara meddela att i morgon lördag har vi öppet till 16.00 ifall någon glömt en julklapp till någon. Till julgranen har vi finfin belysning och en toppstjärna som glittrar och lyser. Och glöm inte att leka- och God Jul vetja!

222 interaktionspoäng på 1 512 följare
Tre Systrar i Vadstena

PANIK! Vi drunknar i kläder. Galgarna har tagit slut och trosorna svämmar över. Nu hoppas vi bara att några vill bli fina till jul- både över och under. Välkomna in! Eva och Helena

194 interaktionspoäng på 1 512 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Tre Systrar i Vadstena

Välkommen till Vadstena Handel

Handla i i Vadstena till bra priser i historisk miljö ger en köpupplevelse utan jämförelse

1 interaktionspoäng på 1 512 följare
Tre Systrar i Vadstena

Nu blir det mycket rea hos oss!!!

7 interaktionspoäng på 1 512 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.