56

Facebook-analys av

Visbytravet

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Visbytravet. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*56, vilket är 11 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Visbytravet publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
50
Följarskara
53
Frekvens
58
Följare
1,8K
Interaktioner
3,0K
Interaktioner per inlägg
38,1
Interaktioner per följare
1,7
Inlägg per vecka
3,4

Vinnarinlägg

Visbytravet
103 interaktionspoäng på 1 786 följare
3 mån sedan
Visbytravet
47 interaktionspoäng på 1 786 följare
3 mån sedan
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Visbytravet

Nu återstår bara några timmar av budgivningen till förmån för Mustachkampen. Lägg ett bud på en matupplevelse under Visby Travfest eller ett lektionspaket i travskolan.

www.tradera.com

Köp och sälj i auktion och till fast pris på Tradera.com. Fynda i massor av auktioner.

0 interaktionspoäng på 1 786 följare
Visbytravet
7 interaktionspoäng på 1 786 följare
2 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.