62

Instagram-analys av

Printz Bageri

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Printz Bageri. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 25 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Printz Bageri publicerar ett inlägg igenomsnitt 9,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
55
Följarskara
52
Frekvens
79
Följare
2,3K
Interaktioner
10,3K
Interaktioner per inlägg
118
Interaktioner per följare
4,5
Inlägg per vecka
9,1

Vinnarinlägg

Printz Bageri

Vad ger ni för rubriken✌️ #glöd #passion #företagsamhet #gulaindustrihusetnjutningnyttanöje #stallarholmenintevilkenhålasomhelst @dagensindustri

220 interaktionspoäng på 2 289 följare
Printz Bageri

Croissantdags

196 interaktionspoäng på 2 289 följare

Förlorarinlägg

Printz Bageri

Swedish FIKA at @parabereforum ????

37 interaktionspoäng på 2 289 följare
Printz Bageri

Lyssnar på en numera mycket klok mycket dansk #reneredzepi Tack att du kom förbi @parabereforum innan du skyndar hem för att vara närvarande pappa. #positivförändring #kvinnligkökschef @nomacph #parabereforum

42 interaktionspoäng på 2 289 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.