65

Instagram-analys av

ALMTUNA IS

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från ALMTUNA IS. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 29 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. ALMTUNA IS publicerar ett inlägg igenomsnitt 8,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
60
Följarskara
52
Frekvens
77
Följare
2,9K
Interaktioner
30,1K
Interaktioner per inlägg
255
Interaktioner per följare
10,3
Inlägg per vecka
8,5

Vinnarinlägg

ALMTUNA IS

VICTORY! Tack till den stora publik som kom ikväll för årets sista hemmamatch! ::: Photo: Peter Boykin / Pic-Agency ::: ::: #hockeynight #shl #almtunais #almtunahockey #hockeyallsvenskan #hockeyteam #gameday #hockeygoal #victory #vinst #hockey #pucklife #seger #ais #almtuna #gamenight #hockeygame…

544 interaktionspoäng på 2 921 följare
ALMTUNA IS

FULL HOUSE OCH SEGER! Med en galen stämning vann vi och tog tre poäng! Tack Red Lions och fans för ert orubbliga support genom matchen. Nästa hemmamatch på fredag, vi ses då!

492 interaktionspoäng på 2 921 följare

Förlorarinlägg

ALMTUNA IS

Här är matcherna för nästa vecka. Som du kan se är det ingen hemmamatch på schemat. Men du kan fortfarande samla dina polare och heja på grabbarna

138 interaktionspoäng på 2 921 följare
ALMTUNA IS

GAME DAY! Kom och titta på lite bra hockey ikväll i Gränbyhallen. Skaffa dina biljetter på Almtuna.com ::: Photo: Johnny Anderson ::: ::: #hockeynight #shl #almtunais #almtunahockey #hockeyallsvenskan #hockeyteam #gameday #hockeygoal #hockey #pucklife #uppsala #ais #almtuna #gamenight…

146 interaktionspoäng på 2 921 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.