63

Facebook-analys av

ICA Nära Bergeforsen

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från ICA Nära Bergeforsen. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 25 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. ICA Nära Bergeforsen publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,0 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
69
Följarskara
51
Frekvens
50
Följare
1,0K
Interaktioner
3,4K
Interaktioner per inlägg
111
Interaktioner per följare
3,3
Inlägg per vecka
1,0

Vinnarinlägg

ICA Nära Bergeforsen

Juletid är en tid för traditioner så därför fortsätter vi såklart med vår jultradition här på Ica nära i Bergeforsen! Gissa det magiska numret som Kricka har i kuvertet( mellan 1-1000) närmast vinner våra goda sillröror! Drömsill,Chilisill,Sikröra, Västerbottensill och inlagd sill.…

839 interaktionspoäng på 1 046 följare
ICA Nära Bergeforsen

Nu går vi in i julveckan och nu har du chansen att vinna detta fina paket med Whiskas produkter till din katt som en perfekt julklapp. Skriv varför just din katt skall få detta gourmet paket. Bland er som svarar drar vi en vinnare som presenteras på fredagsmorgon. Ha en härlig vecka så ses vi…

149 interaktionspoäng på 1 046 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

ICA Nära Bergeforsen

Ny färsk strömmingsleverans inkommen! Välkommen in till oss på Ica nära Bergeforsen.

17 interaktionspoäng på 1 046 följare
ICA Nära Bergeforsen

Black Friday på Ica Nära i Bergeforsen! Lösviktsgodis 4.90kr/hg Välkomna!

18 interaktionspoäng på 1 046 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.