61

Facebook-analys av

Keramikstudion

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Keramikstudion. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Keramikstudion publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,9 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
63
Följarskara
51
Frekvens
57
Följare
1,3K
Interaktioner
2,8K
Interaktioner per inlägg
77,1
Interaktioner per följare
2,1
Inlägg per vecka
2,9

Vinnarinlägg

Keramikstudion

Så känslosamt och starkt ikväll❤ Tacksamt och ödmjukt niger jag över att mina ljusbärare får bidra till stämningen????❤ #såmycketbättre #gotland #kärlek

406 interaktionspoäng på 1 335 följare
Keramikstudion
225 interaktionspoäng på 1 335 följare
3 mån sedan
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Keramikstudion

Öppet för dig???? Torsd-fred 14-18 Hoppas vi ses...

14 interaktionspoäng på 1 335 följare
Keramikstudion

Lilla julafton efter varje sågspånsbränning???? Rengöring, vaxning & polering nästa???? Sawdustfired yesterday. I can hardly wait for the final results...

20 interaktionspoäng på 1 335 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.