43

Facebook-analys av

24Varberg.se

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från 24Varberg.se, baserad i Varberg i Halland. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*43, vilket är 13 % sämre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. 24Varberg.se publicerar ett inlägg igenomsnitt 71,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar 24Varberg.se för oengagerande inlägg. De 5 252 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för 24Varberg.se. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
6
Följarskara
55
Frekvens
100
Följare
5,3K
Interaktioner
1,7K
Interaktioner per inlägg
15,9
Interaktioner per följare
0,3
Inlägg per vecka
71,8

Vinnarinlägg

24Varberg.se

”Det har alltid varit min dröm”:

Erfarne tatueraren startar egen studio i Varberg

”Det har alltid varit min dröm”.

235 interaktionspoäng på 5 252 följare
24Varberg.se

Danmark kräver nu det otänkbara:

Märkligt fynd i Varbergs fästning – Danmark kräver att Varberg återlämnas

Efter upptäckten kräver nu Danmark att Varberg återlämnas.

134 interaktionspoäng på 5 252 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

24Varberg.se

Har du inte riktigt koll på vad vissa begrepp inom träningsvärlden betyder? Då är här den ultimata guiden för dig:

TV: Gymskola – häng med i gymsnacket

Emelie Elmes förklarar vad vanliga begrepp och ord inom träningsvärlden betyder.

0 interaktionspoäng på 5 252 följare
24Varberg.se

Så många kvinnor avvisades förra året:

Stor andel sexhandel i Västsverige

– Det är många tjejer som är till salu på nätet varje dag bara i den här regionen–

1 interaktionspoäng på 5 252 följare

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

24Varberg.se driver ultralokal nyhetssajt där vi levererar nyheter 24 timmar om dygnet helt gratis. Idag finns vi på 12 orter i södra Sverige med huvudkontor i Kalmar.