62

Facebook-analys av

Café Gyllen

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Café Gyllen. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Café Gyllen publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,6 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
75
Följarskara
52
Frekvens
30
Följare
2,4K
Interaktioner
2,1K
Interaktioner per inlägg
429
Interaktioner per följare
0,9
Inlägg per vecka
0,6

Vinnarinlägg

Café Gyllen

Julmarknad i Gamla Linköping 1:a & 2:a advent, lör+sön. Varmt Välkomna till oss på Kryddbodtorget (mitt i bilden) där vi finns med julbröd, marsipan/choklad & juldryck.

827 interaktionspoäng på 2 424 följare
Café Gyllen

Kanelbullens dag på onsdag 4/10, de missar du väl inte?! Vi laddar med nybakta bullar, ett bra erbjudande och glada tjejer i både vår butik & servering. Välkommen in!

544 interaktionspoäng på 2 424 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Café Gyllen

Black Friday på Gyllen! Superpriser på bl.a lussekatter, saffranssemlor, tårtlängder, matbröd & marsipan. Gäller endast 24/11 & så långt lagret räcker. Välkommen in önskar Elin & Lovisa!

184 interaktionspoäng på 2 424 följare
Café Gyllen

Jul i Trädgårdsföreningen Fantastiskt väder och många fina erbjudanden finns hos Hasse & Mats i våra stånd vid vändplanen närmast Tropikhuset. Varmt välkomna!

268 interaktionspoäng på 2 424 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.