61

Facebook-analys av

Thorills

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Thorills. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Thorills publicerar ett inlägg igenomsnitt 6,9 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
57
Följarskara
52
Frekvens
71
Följare
1,2K
Interaktioner
2,0K
Interaktioner per inlägg
64,6
Interaktioner per följare
1,6
Inlägg per vecka
6,9

Vinnarinlägg

Thorills

Pytteliten julmarknad på Söndag 12-15 ❤ Ytterligare bästivärldenutställare kommer hit med goa fina grejer. Det blir kransar från Susanne Fagerlind och Frallor från Lallas Bak. Gilla och dela vettja, tänker ett bra pris blir en julig varukorg. Dras på Söndag!

412 interaktionspoäng på 1 228 följare
Thorills
145 interaktionspoäng på 1 228 följare
3 mån sedan
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Thorills

Sitter här och lär mig om att odla i varmbänk, glädjande nog går det åt en massa hästgödsel ????

20 interaktionspoäng på 1 228 följare
Thorills

Personallunch. Husets Falafel m bulgur o tzatziki ❤

22 interaktionspoäng på 1 228 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.