62

Facebook-analys av

Johannas Sundsvall

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Johannas Sundsvall. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Johannas Sundsvall publicerar ett inlägg igenomsnitt 9,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
50
Frekvens
80
Följare
1,1K
Interaktioner
5,6K
Interaktioner per inlägg
56,1
Interaktioner per följare
5,1
Inlägg per vecka
9,5

Vinnarinlägg

Johannas Sundsvall

Vi är så glada att så många vill komma på vår visning den 1 mars på Quality Hotel . Det finns ett fåtal biljetter kvar nu- först till kvarn...???????????? Kvällen innehåller förutom en härlig vårmodevisning- god middag - kaffe / kaka och en lott till vårt modelotteri med fantastiska…

276 interaktionspoäng på 1 109 följare
Johannas Sundsvall

I morgon , onsdag den 31/1 , bjuder vi alla Masaikunder på en blomma! Gilla oss på FB och dela inlägget så kan du vinna ett Masaiplagg- vinnaren presenteras på torsdag???? På bilden visar vi ett axplock av vårens Masai!

263 interaktionspoäng på 1 109 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Johannas Sundsvall

Ett antal Masaiplagg till 70% idag????????????

4 interaktionspoäng på 1 109 följare
Johannas Sundsvall

Tack för mysig kväll med er alla fina från Kvinnokliniken???????? Hoppas ni fick en rolig fortsättning på kvällen! Tack Eva för att du hörde av dig till oss! ????????????????????????????????????????????????

5 interaktionspoäng på 1 109 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.