58

Facebook-analys av

Uppvidinge kommun

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Uppvidinge kommun. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*58, vilket är 16 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Uppvidinge kommun publicerar ett inlägg igenomsnitt 5,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
52
Frekvens
66
Följare
1,5K
Interaktioner
2,2K
Interaktioner per inlägg
31,8
Interaktioner per följare
1,4
Inlägg per vecka
5,4

Vinnarinlägg

Uppvidinge kommun

Nu är Björkåkra förskola i Åseda invigd! Det blågula bandet är klippt och barnen charmade publiken med sång :-). Här kan du se ett smakprov från invigningen.

80 interaktionspoäng på 1 507 följare
Uppvidinge kommun

Trött på novembermörkret? Till helgen tänder vi de nio julgranar som sattes upp runt om i kommunen under förra veckan :-). Det är lite tidigt att säga god jul men vi önskar alla invånare en trevlig första advent!

65 interaktionspoäng på 1 507 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Uppvidinge kommun

Är du vår nya personaladministratör? Välkommen att söka! Hos oss på personalkontoret är det viktigt med delaktighet och arbetsglädje och vi erbjuder en tjänst där du har stora möjligheter att påverka och driva det personaladministrativa arbetet framåt.

3 interaktionspoäng på 1 507 följare
Uppvidinge kommun

EVENEMANG I JANUARI EFTERLYSES Ni som vill ha med era kommande evenemang i kommunens evenemangskalender i decembernumret av Uppvidinge tidning måste skicka in dem via www.uppvidinge.se (Lägg till evenemang) senast på söndag, 3/12. Tidningen kommer ut redan den 13/12 den här månaden och vi…

7 interaktionspoäng på 1 507 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.