66

Facebook-analys av

Remne Blomsterdesign

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Remne Blomsterdesign. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 31 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Remne Blomsterdesign publicerar ett inlägg igenomsnitt 16,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
54
Frekvens
100
Följare
2,4K
Interaktioner
10,4K
Interaktioner per inlägg
57,7
Interaktioner per följare
4,4
Inlägg per vecka
16,2

Vinnarinlägg

Remne Blomsterdesign

Tillberga Julmarknad. Välkomna!

185 interaktionspoäng på 2 374 följare
Remne Blomsterdesign

Mannen bakar saffranslängder och vi har en skön ledig andra advent❤ Vad gör ni denna söndag?

181 interaktionspoäng på 2 374 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Remne Blomsterdesign

Älskar du ljudet av krispigt, fräsha och underbara tulpaner? Då är denna kurs för dig. En kväll på landet där tulpanen är vår stjärna! Ni skapar en bordsdekoration samt får pröva på att binda bukett i spiralteknik. Det bjuds på hembakat fika i min matsal. Allt material och fika…

0 interaktionspoäng på 2 374 följare
Remne Blomsterdesign

Min mycket duktiga samarbetspartner, Anne-Lie. Tillsammans skapar vi minnesvärda bröllop!

Hem | Märkbara Bröllop

"Anne-Lie var ett fantastisk stöd genom hela planeringen av vårt bröllop.. Hon fanns alltid där och svarade på frågor, kom med tips och råd samt hjälpte oss ...

1 interaktionspoäng på 2 374 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.