62

Instagram-analys av

Visit Linköping

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Visit Linköping. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Visit Linköping publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
59
Följarskara
56
Frekvens
60
Följare
4,8K
Interaktioner
22,6K
Interaktioner per inlägg
358
Interaktioner per följare
4,7
Inlägg per vecka
3,7

Vinnarinlägg

Visit Linköping

Gårdagens vackra supermåne fångat av @lindstenfoto. Tack för att du taggade med #linköpinglive och delade med dig av din magiska bild! #linköping #supermoon #östergötland #visitsweden #december

994 interaktionspoäng på 4 813 följare
Visit Linköping

Äntligen! Så mysigt med #vinterstadiljus.

675 interaktionspoäng på 4 813 följare

Förlorarinlägg

Visit Linköping

Wow vilken show @vintergalan bjuder på ikväll på Saab Arena! ???? #vintergalan #linköpinglive #linköping #östergötland #visitsweden

108 interaktionspoäng på 4 813 följare
Visit Linköping

Det känns som att hela Linköping är på plats för att njuta av kung @thastrom_ på Saab Arena ikväll!

138 interaktionspoäng på 4 813 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.