56

Instagram-analys av

Visby Centrum

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Visby Centrum. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*56, vilket är 12 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Visby Centrum publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,0 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
53
Frekvens
54
Följare
3,2K
Interaktioner
2,8K
Interaktioner per inlägg
197
Interaktioner per följare
0,9
Inlägg per vecka
2,0

Vinnarinlägg

Visby Centrum

Tänka sig att det här är vår stad. En sagostad i mångas ögon ???? Lyllos oss som får bo här och ta del av alla butiker, caféer, frisörer, muséer, restauranger och mycket mer som året om håller öppet ????????????????: @gotlandnews

766 interaktionspoäng på 3 204 följare
Visby Centrum

Hurra så bra! ???????? ICA Torgkassen har helt gått över till tyg- och papperspåsar pågrund av plastens miljöpåverkan. Förmodligen är de nu den första matbutiken i Sverige att ta detta steg. Såå bra tycker vi, visst håller ni med?

370 interaktionspoäng på 3 204 följare

Förlorarinlägg

Visby Centrum

Visby Centrums butiker förbereder sig inför julmys på alla möjliga påhittiga sett. Tex hos THE BODY SHOP som idag lördag startar tävling inne i sin butik med chans att vinna en Adventskalender. I butiken gissar man antal burkar i behållaren. Pågår till den 16/11. Ha en fin lördag!

51 interaktionspoäng på 3 204 följare
Visby Centrum

Idag startar sportlovet här på Gotland och hos @gotlandsmuseum kan ni bland annat gå dramatiserade stadsvandringar eller pyssla roliga småkryp ???? Har ni fler sportlovstips här i Visby så tipsa oss gärna i kommentarsfältet☝️????

58 interaktionspoäng på 3 204 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.