59

Instagram-analys av

Västervik

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Västervik. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*59, vilket är 18 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Västervik publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,7 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
60
Följarskara
53
Frekvens
53
Följare
3,3K
Interaktioner
3,9K
Interaktioner per inlägg
261
Interaktioner per följare
1,2
Inlägg per vecka
1,7

Vinnarinlägg

Västervik

Not only the kids go crazy in the winter landscape. The seagulls in Fiskarehamnen are having the time of their lives. Photo: @nattet #winter #snow #seagull #sweden #därförälskarjagvästervik

529 interaktionspoäng på 3 289 följare
Västervik

Snowy, white and cosy city center. #visitsmaland #därförälskarjagvästervik #wintercitybreak

404 interaktionspoäng på 3 289 följare

Förlorarinlägg

Västervik

Keep running! Photo @ckrunners #winterrunning #därförälskarjagvästervik #runnersworldswe #instarunner

98 interaktionspoäng på 3 289 följare
Västervik

Nice day for some fishing and outdoorlife. #därförälskarjagvästervik #västervikoutdoor #outdoorlife #visitsweden Photo @fishingdayfiskeguide

159 interaktionspoäng på 3 289 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.